mvbmediation-michelle-van-bommel

MICHELLE VAN BOMMEL
MEDIATOR

Welkom bij MvB Mediation
Mijn naam is Michelle van Bommel en als scheidingsspecialist en MFN-registermediator ben ik o.a. werkzaam in de volgende regio’s:

  • Utrecht stad
  • Utrecht Leidsche Rijn
  • Vleuten
  • Vleuterweide
  • De Meern
  • Gemeente Stichtse Vecht, waaronder Maarssen en Breukelen

Als scheidingsspecialist heb ik de benodigde ervaring en expertise om jullie stap voor stap door het scheidingsproces te begeleiden, zodat jullie samen tot goede en vooral werkbare afspraken kunnen komen.

Jullie wensen en zorgen staan bij mij op de eerste plaats en ik vind het als scheidingsmediator vooral belangrijk dat jullie de regie houden van je scheiding. Jullie wensen en zorgen staan bij mij voorop!

Meer informatie?
Willen jullie meer informatie of een praktische uitleg over wat er allemaal geregeld moet worden bij een scheiding of het verbreken van een samenleving?
Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

mail mvb mediationbel mvb mediation

Inloopspreekuur
Iedere eerste dinsdag van de maand is er een gratis inloopspreekuur in mijn praktijk.

Tijd: van 10.00 uur tot 12.00
Adres: Zandweg 117 in De Meern

Meer over mij:
Ik ben Michelle van Bommel. Samen met mijn vriend en dochter woon ik met veel plezier in Vleuten. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om alles goed te regelen nadat je relatie verbroken is. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn, is het zo belangrijk om alles prettig geregeld te hebben na de scheiding. Als de emoties wat hoger oplopen, is het lastig om op een eerlijke en open wijze met elkaar te blijven communiceren. Daarom is het heel fijn bij dit proces begeleid te worden door een ervaren en onpartijdige specialist.

Ik vind het belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen aan mijn tafel en dat ze zelf de regie blijven houden over hun scheiding. Je kunt het namelijk maar 1x regelen, probeer het dan zo goed mogelijk te doen! Bij een echtscheiding ben je als echtpaar, binnen de Nederlandse wetgeving, erg vrij om de zaken te regelen op een wijze die goed bij jullie past. Als scheidingsspecialist zie ik het als mijn taak om jullie te wijzen op alle opties en mogelijkheden.

© Michelle van Bommel Mediation · 2020