MichellevanBommelMediation-Michelle

MICHELLE VAN BOMMEL
MEDIATOR

logo-scheidingswijze

Michelle van Bommel is MFN register mediator, scheidingsspecialist en eigenaar van Michelle van Bommel Mediation.

Nadat ik meer dan 20 jaar in het bedrijfsleven heb gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar mediation met echtscheiding als specialisatie.
Gedurende mijn carrière in het bedrijfsleven, heb ik de nodige zakelijke en persoonlijke conflicten meegemaakt, die regelmatig een gang naar de rechter tot gevolg hadden. Deze rechtszaken leverden vaak alleen maar verliezers op. Mediation laat zien dat het ook anders kan en dat partijen die een conflict met elkaar hebben, heel goed in staat zijn samen tot oplossingen te komen als ze onder begeleiding van een neutrale en onpartijdige bemiddelaar bereid zijn echt naar elkaar te luisteren.

Voor veel mensen is een echtscheiding een emotioneel en onzeker proces, waarbij er ook juist allerlei praktische zaken geregeld moeten worden. Het is mijn taak als mediator jullie op een professionele en praktische wijze door dit proces te leiden, waarbij juridische en financiële zaken, maar ook de emotionele kanten op een goede wijze geregeld worden voor jullie toekomst.

Ik zal met de nodige empathie, humor en warmte de zakelijke en praktische kant van de scheiding niet uit het oog verliezen en ervoor zorgdragen dat de structuur en het overzicht bewaard worden, zodat jullie je samen kunnen focussen op de afspraken voor de toekomst.
Mijn doel is de partijen dichter tot elkaar te brengen door het menselijke aspect met het zakelijke aspect op onafhankelijke en neutrale wijze te combineren.

Daarbij zullen zaken als: ouderschapsplan, alimentatieregeling, huisvesting, pensioen en de overige financiële verdeling allemaal aan bod komen en worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.

Ik ben met mijn praktijk aangesloten bij het netwerk van Scheidingswijze(n), zodat alle expertise in huis is via één contactpersoon.

Bel voor een afspraak 030 – 207 27 66 (telefoon vast) of +31 (0)6 55 82 04 54 (mobiel) of neem contact op middels het contactformulier en vraag een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

© Michelle van Bommel Mediation · 2020